Gratis verzending vanaf 50 € Gratis verzending vanaf 50 €

Mijn wagen (0)

Telefoneren
+32 3 226 85 88
Contact
info@ringzandthingz.be
Winkel informatie

11u tot 18u30

Routebeschrijving

Kammenstraat 67
2000 Antwerpen

Kammenstraat 67
2000 Antwerpen

11u tot 18u30

FAQ

OP WELK REKENINGNUMMER KAN IK OVERSCHRIJVEN?

RINGZ AND THINGZ bvba
Kammenstraat 67, 2000 Antwerpen
BE 03 7370 3691 2684
BIC:  KREDBEBB 

KAN IK MIJN BESTELLING AFHALEN BIJ RINGZ AND THINGZ IN DE WINKEL?

Ja, je kan je bestelling afhalen in de winkel van Ringz and Thingz, in de Kammenstraat 67, 2000 Antwerpen.
Om zeker te zijn of je produkt nog voorradig zal zijn, vragen we je om je bestelling via de site te plaatsen, kies voor optie afhalen in de checkout-procedure en dan houden we deze opzij voor u in de winkel.

Betalen kan onmiddellijk online of via overschrijving. Uiteraard worden er geen verzendkosten aangerekend.
De goederen kunnen ook betaald worden bij afhaling in de winkel, dit kan cash of per betaalkaart ( Bancontact, Maestro, Visa, AE,…) 

WAT MOET IK MEEBRENGEN ALS IK MIJN PAKKETJE KOM AFHALEN?

Breng je bevestigingsmailtje mee als je je bestelling komt ophalen. Om verwarring te voorkomen, geeft Ringz and Thingz geen bestelling af zonder ordernummer. 

WAT GEBEURT ER INDIEN IK MIJN BESTELLING NA 14 DAGEN NIET HEB OPGEHAALD?

Indien je je bestelling niet na 14 dagen na ontvangst van je bevestingsmailtje voor afhaling hebt opgehaald, wordt de bestelling geannuleerd. Uiteraard wordt het betaalde bedrag automatisch terugbetaald.

U kan ons ook altijd mailen (info@ringzandthingz.be) of telefoneren naar de shop (03/226 85 88) om de bestelling later dan 14 dagen op te halen. 

HOE SNEL STAAT MIJN PAKKETJE KLAAR?

Hoe snel je bestelling verwerkt wordt, hangt af van hoe snel we je betaling hebben ontvangen en het aantal andere bestellingen die klaar gemaakt moeten worden. We doen steeds ons uiterste best om snel en nauwkeurig te werken. Om je een idee van de duurtijd te geven, zijn dit indicaties:

  • bestellingen geplaatst en onmiddellijk online betaald, worden meestal de volgende werkdag verwerkt.
  • bestellingen geplaatst en per overschrijving betaald, worden meestal 3 werkdagen na het uitvoeren van je betaling verwerkt en worden pas opgestuurd als het geld op onze rekening staat. 

ZIJN ER NOG VRAGEN DIE ONBEANTWOORD BLIJVEN, AARZEL DAN NIET OM ONS EEN MAILTJE TE STUREN NAAR INFO@RINGZANDTHINGZ.BE EN WE GEVEN ZO SNEL MOGELIJK EEN ANTWOORD.